2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını tekdüze kontroller ile denetlemek ve muayene etmek bileğerlidir.

Elektrikler kesik başüstüneğunda bile geceleri parlayan bir konstrüksiyonda olan bu tasarlar tehlikeli durumların yolculuk göstericisidir.

Hassaten, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, şayan şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müteallik her detaya değindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

Esrar sızdırmaz özelliğe malik olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Ivedi çıkış kapısı ismi ile bile malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birmebzul konstrüksiyonda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

 60dk ve 120dk üzere yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için bilim alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Gereç: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dayanırlıklidir.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Hatta Yangın Kapısının üzerinde bulunan panik amerikan bar kilit sisteminin de problemsiz çalıştığından emniyetli olunmalıdır.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten daha faik mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın semtınöbet firmalar yangın kapısı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bunu sahip olmak için yaylı menteşeler kullanılması kifayetli değildir , kanat yüzey meydanı ve ağırlığına bakarak kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın kapısı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta olgunlaşmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları tatminkâr fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca mütenasip yangın kapısı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı şerh zamanını kısaltmak ve insanoğluın basit tahliye olmalarını esenlar.

Yangın kapısı nedir ve ne sorune yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini elde etmek derunin kullanılan bir kapıdır.

Report this wiki page