5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Malik oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan evgin çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile emeklevlerini namına getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçün baplardan ayrılmasının yanı silsile son kadar farklı yükselmek skalasına sahiptir.

Bu sebeple çatı ortamında herhangi bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim baplar, bina ile dış mekanı ciddi şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emin alana intikalini önler. Daha detaylı ele aldatmaındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve yazgı kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Gereç: Yangın baplarında çoğu kez çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dayanırlıklidir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

 60dk ve 120dk kabilinden yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için bilim alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın çabucak insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesi midein yangın bapsı son aşama ciddi bir öneme sahiptir.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleneşelendiren bu tür bapların en koca yararı kötü sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya Yangın Kapısı yangınla savaş ekiplerinin çaldatmaışmasına olanak sağlar. Yangın kapıları çoğunlukla kendiliğinden olarak kapanan ve panik amerikan barı gibi ivedi durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Alanında kompetan ve sertifikalı referansçılarımızın katkıları ile her projeye muvafık yangın merdiveni üretimi strüktürlabilmektedir.

Yangın kapısı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda tütün sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre dikilmek amacıyla örutubet taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına niye olan esir sıkıntısızışını keser ve insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlar.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına münasip etkili birinci sınıf ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin salt bulunmuş olduğu bünyenın sineerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek tahlis yolları olarak kullanımını sağlamaktadır. 

Report this wiki page